jom tengok2 apa ada sini

cuba cari gambar anda ada tak sini...kalau xde cepat jadi follower..

Loading...

PERHATIAN!!!!

Kos Penghataran Percuma (POS LAJU) Ke Seluruh Negara.

UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN:
Anda hanya perlu sms ke 016 9933066
atau
email ke kedaikasut.crocs@gmail.com
atau
PM kami di FB [kedai kasut crocs]

Nama :
Alamat :
No Tel :
Model kasut :
Colour :
Size :

PERHATIAN ! ! !...
Size Kasut Crocs Tidak Sama Dengan Size Kasut2 Lain... kami juga ingin menasihatkan agar anda mencuba saiz di butik terlebih dahulu atau buat ukuran kaki anda sebelum membuat pembelian dengan kami.

sila lawati link dibawah "How to measure your feet?"

http://kedaikasutcrocs.blogspot.com/2002/02/how-to-measure-your-feet.html
atau
http://www.facebook.com/note.php?note_id=147886147011

03 May 1998

FAQ


Soalan Lazim (FAQs)

Crocs ini dibuat dari mana?

Made in China. Yup! Jangan risau. Memang original Crocs made in China. Anda boleh lihat sendiri butik Crocs di Malaysia seperti di Mid Valley, Sunway Pyramid dan lain-lain. Memang Crocs made in China.

Betul ke original ?
Dijamin 100%. Saya akan memulangkan semula wang jika didapati tidak original .Akhir kata, cara terbaik still dengan memakai Cros tulen dan anda akan tahu beza dia.types of adjustments.

Harga?
Harga adalah seperti di laman utama dan sudah termasuk harga pos laju.(hanya dalam Malaysia)



Gambar?
Jika anda ingin mengetahui model atau warna yang tidak disertakan dengan gambar, sila google.
Contoh :
Model Olivia warna red. Buka google, search sahaja perkataan "Olivia red” dan lihat image hasil carian tersebut.



Boleh COD?


Boleh. COD (Cash on Delivery) hanya di Petronas Bandar mahkota cheras.sila tetapkan jadual lebih awal.


Stok sentiasa ada?
Stok akan sentiasa berubah dari semasa ke semasa. Status stok tidak begitu tepat, untuk kepastian tentang adanya stok, sila hubungi kami dengan butiran terperinci.



Rujukan Crocs?
Anda boleh merujuk laman web rasmi Crocs Malaysia atau Crocs US.

Perhatian: Bukan semua stok yang ada di butik di Malaysia adalah yang kami bawa masuk. Anda akan melihat perbezaan di mana ada stok di butik tetapi kami tiada stok. Ini perkara biasa. Ada juga keadaan dimana kami mempunyai stok sesetengah model tetapi butik di Malaysia tidak ada. Kebanyakan stok yang kami bawa masuk adalah berdasarkan indikator pasaran US.

Saya tengok ada orang jual Crocs di Uptown murah-murah. Macam mana tu?
Bagi yang tidak tahu apa itu Crocs, anda akan mungkin terperangkap dgn Crocs palsu (fake). Harga crocs tidak boleh terlalu murah. Kalau anda jumpa yang harga Rm30-RM40, kebanyakannya adalah tiruan.

Macam mana nak tahu fake atau original?
Banyak cara. Dari segi physical look, yang fake selalunya tidak kemas. Ada juga fake yang kemas tetapi ada perbezaan dari segi smoothness dan tulisan di tapak kaki. Perkara ini anda akan pelajari daripada pengalaman.


Macam mana nak bayar?
Sila lihat page "Cara Pembelian di bahagian atas muka hadapan laman web



Boleh pulang balik setelah dibeli?
Kami tidak mempunyai polisi untuk membeli semula barang yang telah dijual. Anda hanya boleh pulang kembali jika berlaku kerosakan ke atas produk yang berpunca daripada kesilapan kami. Itu pun dengan syarat tag masih belum ditanggal dan kasut masih belum dipakai. Kos bagi pemulangan barang melalui pos tidak akan ditanggung.
Namun perkara ini mugkin tidak berlaku langsung kerana kami akan memeriksa dan memastikan produk dalam keadaan sempurna sebelum di pos. Produk juga akan dibungkus dengan teliti sebelum di pos. Selain itu, kami juga ingin menasihatkan agar anda mencuba saiz di butik terlebih dahulu sebelum membuat pembelian dengan kami.