jom tengok2 apa ada sini

cuba cari gambar anda ada tak sini...kalau xde cepat jadi follower..

PERHATIAN!!!!

Kos Penghataran Percuma (POS LAJU) Ke Seluruh Negara.

UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN:
Anda hanya perlu sms ke 016 9933066
atau
email ke kedaikasut.crocs@gmail.com
atau
PM kami di FB [kedai kasut crocs]

Nama :
Alamat :
No Tel :
Model kasut :
Colour :
Size :

PERHATIAN ! ! !...
Size Kasut Crocs Tidak Sama Dengan Size Kasut2 Lain... kami juga ingin menasihatkan agar anda mencuba saiz di butik terlebih dahulu atau buat ukuran kaki anda sebelum membuat pembelian dengan kami.

sila lawati link dibawah "How to measure your feet?"

http://kedaikasutcrocs.blogspot.com/2002/02/how-to-measure-your-feet.html
atau
http://www.facebook.com/note.php?note_id=147886147011

03 February 1998

CROCS & TIPS


Cara yang terbaik mengetahui ke mana kami hendak pergi ialah dengan melihat di mana kami telah pergi.

Semuanya bermula pada tahun 2002, apabila tiga orang pengasas asal Crocs dari Boulder, Colorado, USA, membuat keputusan untuk membangun dan memasarkan sejenis kasut bernama "Crocs Shoes".

Pada asalnya, Crocs adalah untuk kegunaan boating / aktiviti luar sebab tapak kasutnya yang tahan-lincir, dan tidak meninggalkan tanda (non-marking), Sehingga 2003, Crocs telah menjadi kasut yang berfenomina boleh dipercayai, diterima oleh semua sebagai kasut untuk tujuan apa sekalipun, selesa dan sebagai fesyen.

Dari 2003 - 2004, Crocs memberi tumpuan untuk menyediakan diri bagi perkembangan pesat dan terkawal. Kami telah mengembangkan jenis produk (product line), menambah gedung dan program penghantaran bagi mencepatkan pemasangan dan penghantaran kasut, melantik pengurusan kanan dan membeli Foam Creations.

Walaupun kejayaan kami sangat pesat, kami berdiri dengan nilai murni kasut Crocs. Kami komit untuk menghasilkan kasut Crocs ynag ringan, selesa, tahan lincir, berfesyen dan berfungsi, yang boleh dikeluarkan dengan cepat dan murah.Penjagaan dan Pemeliharaan

Kebersihan
Jaga kasut anda dengan bersih dengan membasuhnya dengan air sejuk (suhu bilik) dan sabun atau untuk mengembalikan kecantikannya, gunakan Crocs Butter.

Kepanasan
Jangan dedahkan kasut CrocsTM anda kepada kepanasan keterlaluan atau matahari terik untuk jangka masa yang lama. Ini adalah kerana material CrocsliteTM yang digunakan dalam kasut Crocs akan meleding.

Grip ( Strap) Kasut
Kasut CrocsTM terkenal dangan strap yang selesa. Tetapi seperti mana tayar jalanan, apabila benangnya sudah lusuh, keadaan tahan-lincinnya telah tergugat. Pada masa itu anda tahu bahawa masanya dah tiba utnuk anda menikmati kasut crocs yang baru. http://kedaikasutcrocs.blogspot.com/Cara Yang Betul Memakai Crocs

CrocsTM tidak perlu dipakai ketat seperti kasut kasut lain:

 • Patut dipakai muat dan longgar
 • Kesemua belah kaki anda tidak parlu sentuh tepi kasut
 • Ibu jari kaki anda tidak kena pad sebelah depan kasut
 • Selepas anda meletakkan kaki anda di dalam kasut, kaki anda perlu ada ruang sekurangnya ¼ inci atau ½ inci dari ibu jari kaki, belakang tumit anda, dan apabila anda mengunakan "strap", anda sepatutunya dapat memasukannya ke tumit anda dengan mudah


Inilah sepatutnya cara terbaik memakai kasut crocsTM, kerana beginilah crocsTM direka. Mungkin ini berlainan dengan cara yang lazim pakai oleh orang.Sebab utama anda mesti mendapatkan Crocs sekarang juga

 • Memang lembut dan sangat selesa sehingga membentuk kedalam kaki anda
 • Berat tidak sampai 6 auns (170 gram)
 • Mempunyai lubang udara supaya angin dapat masuk ke kaki anda dan membuat ia selesa dan sejuk
 • Tiada memberi tanda dan tahan lincin
 • Lubang kasut memudahkan pengaliran air dan pasir melalui kasut
 • Boleh dibasuh dengan air dan sabun
 • Mudah dijaga, hanya sapu dan bersih
 • Teknologi Orthotic MouldedTM untuk keselesaan dan sokongan